Innomotion Drive Systems

De officiële vertegenwoordiging van Delta Electronics in de BeNeLux.

Een team gedreven technici, die met hun kennis en ervaring passende oplossingen uitwerken voor uw aandrijf- of besturingsvraagstukken.
De engineers hebben gedegen kennis van PLC techniek, motion control en HMI programmering. Daarin bieden wij diverse tools die het gebruik van onze producten vereenvoudigen. Op deze website onder downloads staat software en voorbeeldprogramma’s.

Komt u er met deze middelen niet uit, dan bieden we telefonisch en online support.

Wij werken samen met machinebouwers en technische bedrijven in Nederland, België en Duitsland. 

Met innovatieve, betrouwbare, energiebesparende automatiseringsoplossingen en snelle service, helpen we samen met onze partners en klanten de wereld slimmer en groener te maken.
Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Zuinig, zuiniger, zuinigst… IE5- IP55 pompaandrijving

Zuinig, zuiniger, zuinigst… Gemotoriseerde pompaandrijvingDe meeste pompen gebruiken onnodig veel energie. Delta biedt met de MPD-serie, energie-efficiënte, intelligente watervoorziening en bedieningsgemak.


4-maands jaarkalender 2023!

Op veler verzoek zorgen we dat dit jaar onze kalender vanaf eind oktober beschikbaar is. Wil je dit jaar de Innomotion 4-maands jaarkalender voor 2023 ontvangen?
 Klik hier om uw jaarkalender gratis te bestellen 
4-maands jaarkalender 2023!


Speciaal bedrijfsuitje

15 jaar Innomotion is gevierd met een speciaal bedrijfsuitje voor het hele team met partners. Een zeer geslaagde zonnige dag met voor ieder wat wils!
Speciaal bedrijfsuitje