Over ons


Wil je een deskundig advies en een passend aanbod voor het automatiseren van jouw processen en machines? Aarzel niet, neem contact met ons op!

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van een variatie aan componenten voor het aandrijven en besturen van machines. Onze dienstverlening stopt niet bij de verkoop. Heb je ondersteuning nodig bij het programmeren of installeren? Wij assisteren je graag.

In juni 2007 ging Bert Lammers, gewapend met een krachtige frequentieregelaar, de boer op. Door zijn geloof in de meerwaarde van Delta-artikelen, gecombineerd met de juiste ondersteuning en aanvullende onderdelen, is de basis voor Innomotion gelegd.

Ben je producent, engineer of kastenbouwer, wij ondersteunen al onze klanten met enthousiasme en toewijding. Was je eerder afhankelijk van de kennis van Mark, Bert en Guus, maar nu staat een uitgebreid team voor je klaar.

Wij bedienen een divers klantenbestand, zoals producenten, (software)engineers, en machine- en kastenbouwers. 

Het enthousiasme van Bert is onverminderd groot, en samen met Mark Berendsen, mede-eigenaar sinds 2017, groeit het bedrijf gestaag. De expertise van Bert, gecombineerd met de technische kennis van Mark, staan garant voor uitvoerbare en betaalbare oplossingen op het gebied van aandrijving en besturing.

Naast de jarenlange ervaring als distributeur van Delta Electronics bieden wij een assortiment van zorgvuldig geselecteerde leveranciers aan. Hierdoor leveren wij complete automatiseringsoplossingen die voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Neem de volgende stap in de optimalisatie van jouw automatiseringsprocessen en ontdek wat Innomotion voor jou kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Missie

Als persoonlijke flexibele kennispartner en leverancier van componenten, software en totaaloplossingen willen wij bedrijven helpen bij het automatiseren en verduurzamen van processen en machines.

IMG 1 1

Visie

Innomotion staat voor een kennispartner en leverancier met een persoonlijke en flexibele aanpak en wil door samen slimmer te automatiseren bijdragen aan een groenere wereld. De ‘next generation’ voorzien van onze drive en kennis, met een goede balans in werk en leven.

IMG 16 9

Werken bij

Werkenbij

De wereld slimmer en groener maken...


Bij Innomotion vormen application-engineers, magazijn-, administratief en salesmedewerkers en directie samen één team. Zij streven naar de best mogelijke oplossingen op het gebied van aandrijving- en besturingstechnieken voor (potentiële) klanten.

Het werk gaat verder dan de dagelijkse taken. Regelmatig een informele borrel om bij te praten en een boksbal en dartbord om indien nodig je frustraties kwijt te kunnen. Zo ontstaat een prettige werkomgeving waarin iedereen zijn steentje bijdraagt.

Wij geloven dat het opbouwen en onderhouden van relaties energie moet geven. Bij ons kost deze energie niets, sterker nog, als het goed is, levert het je energie op. Naast het contact met collega’s investeren wij ook in sterke banden met onze relaties.

Met innovatieve, betrouwbare en energiebesparende automatiseringsoplossingen maken wij, samen met onze partners en klanten, de wereld slimmer en groener.

Klinkt dit als een team waar jij deel van wilt uitmaken?

Wij hebben op dit moment vacatures voor:

Zie je geen vacature die aansluit bij jouw kwaliteit? Denk jij ons team te kunnen versterken. Wij staan altijd open voor nieuw talent!. Stuur een motivatie en curriculum vitae naar werken@innomotion.eu.

Erkend leerbedrijf

De ontwikkelingen in industriële automatisering gaan snel, toch proberen we vooraan te staan. Wij betrekken de jongere generatie bij onze producten en werkprocessen door afstudeerprojecten en leerwerkplekken aan te bieden. Op deze manier willen we een nieuwe generatie enthousiast maken voor onze producten en dienstverlening. Bij het begeleiden gaat het opleiden hand in hand met persoonlijke groei.

Leerbedrijf