Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Energie & geld besparen door het investeren in efficiënte elektromotoren

Vanaf 1 juli 2023 moeten productiebedrijven voldoen aan een EU-verordening over het gebruik van elektromotoren. Naast de kostenbesparing op energie is er fiscaal voordeel te bepalen als je deze energiebesparende maatregelen doorvoert.

Delta lanceert nieuwe DIN-rail voeding Force-GT

De serie voldoet aan diverse internationale veiligheidscertificeringen en aan de normen voor de zware industrie en halfgeleiders. Efficiënte, energiezuinige en vooral stabiele voedingen.

Zuinig, zuiniger, zuinigst… IE5- IP55 pompaandrijving

De meeste pompen gebruiken onnodig veel energie. Delta biedt met de MPD-serie, energie-efficiënte, intelligente watervoorziening en bedieningsgemak.

Innomotion 15 jaar “drive for automotion”

15 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en vooruit te kijken naar een voortvarende toekomst met een enthousiast team.

Delta goes Codesys

Delta lanceert in de komende maanden een nieuwe serie Motion Controllers en PLC’s die geprogrammeerd kunnen worden met Codesys software. Delta volgt hiermee de grote vraag in de markt naar een universele programmeertaal. Diverse leveranciers hebben zich hier inmiddels al bij aangesloten.

Zuinig, zuiniger, zuinigst… IE5- IP55 pompaandrijving

In water toe- en afvoersystemen van steden en fabrieken zijn pompen essentieel. De meeste pompen gebruiken onnodig veel energie. Daarnaast ontbreekt soms een controlesysteem voor onverwachte omstandigheden zoals drooglopen en leidingbreuken, met als gevolg veel schade of productievertraging.

Delta biedt met de MPD-serie, energie-efficiënte, intelligente watervoorziening en bedieningsgemak. Met de IE5 motoren en variabele frequentieregelingen, beperk je het energieverbruik. De slimme multipompfunctie kan worden geïntegreerd met Real-Time aansturing voor een flexibele watertoevoer. Het driekleuren LCDscherm heeft een gebruiksvriendelijke interface.

Voor meer informatie klik hier voor de catalogus of neem contact met ons op.

Zuinig, zuiniger, zuinigst… Gemotoriseerde pompaandrijving