Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Nieuwe AX-3 motion controllers

Meer keuze om de uitvoering te kunnen kiezen met de beste prestatie/prijsverhouding voor uw specifieke toepassing. We lichten twee specifieke types uit:

Energie & geld besparen door het investeren in efficiënte elektromotoren

Vanaf 1 juli 2023 moeten productiebedrijven voldoen aan een EU-verordening over het gebruik van elektromotoren. Naast de kostenbesparing op energie is er fiscaal voordeel te bepalen als je deze energiebesparende maatregelen doorvoert.

Innomotion 15 jaar “drive for automotion”

15 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en vooruit te kijken naar een voortvarende toekomst met een enthousiast team.

Delta goes Codesys

Delta lanceert in de komende maanden een nieuwe serie Motion Controllers en PLC’s die geprogrammeerd kunnen worden met Codesys software. Delta volgt hiermee de grote vraag in de markt naar een universele programmeertaal. Diverse leveranciers hebben zich hier inmiddels al bij aangesloten.

Nieuwe AX-3 motion controllers

Nieuwe AX-3 motion controllersAX-304ELA0PA1P en AX-304ELA0PA1T
De AX-304EL is beschikbaar met PNP of NPN digitale uitgangen, ondersteunt tot 4point-to-point Ether CAT assen. Hij heeft 2 geschakelde Ethernetpoorten, snelle digitale in- en uitgangen en RS232/485 seriële poorten. 
Naar ons idee de meest kosteneffectieve motion control oplossing binnen de AX-3 serie.

AX-308EA0MA1PNieuwe AX-3 motion controllers
Net als de bestaande AX-308EA0MA1T kan dit apparaat tot 8 EtherCAT-assen beheren en ondersteunt het motion control-functies zoals gearing, ECAM en geïnterpoleerde bewegingen.
Nu beschikbaar met geïntegreerde digitalePNP-uitgangen.

Alle AX-CPU’s zijn compatibel met de bestaande Delta AS modulaire I/O-modules die rechtstreeks op de rechterkant kunnen worden aangesloten.
Ze ondersteunen dezelfde reeks communicatieprotocollen (Ethernet/IP, Modbus TCP, Modbus RTU en OPC UA) zonder dat er extra licenties of externe modules nodig zijn.

Nieuwe AX-3 motion controllersAl deze apparaten zijn opgenomen in DIADesigner-AX, de Delta engineeringtool gebaseerd op het bekende automatiseringsplatform CODESYS. DIADesigner-AX maakt het softwareontwikkelingsproces eenvoudig voor zowel PLC-toepassingen als motion control-taken, in overeenstemming met internationale normen zoals IEC61131-3 en PLCopen.

Met een volledige set interfaces, ondersteuning voor verschillende communicatieprotocollen, standaardsoftwareprogrammering en keuzes is de AX-serie flexibel en geschikt voor een groot aantal toepassingen zoals verpakking, houtbewerking, metaalbewerking en assemblage.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, laat het ons weten via ons contactformulier of bel Bert Lammers 0315 257 267.