Retour

Vul dit formulier in om een retourzending aan te melden.
Firma
Contact
E-mail
Uw opmerking

Indien reparatie, graag vermelden welke foutcode of wat niet (goed) functioneert.

Artikelen retour

Aantal
Artikel nr. omschrijving
Reden

Reclamaties en retourvoorwaarden


1. Reclamatietermijn

De ontvanger dient het geleverde onmiddellijk na de levering te controleren op eventuele afwijkingen met de opdrachtbevestiging. Afwijkingen kunnen telefonisch (0315-257267) of per -email  (sales@innomotion.eu) gemeld worden uiterlijk 5 werkdagen dag na de afleverdatum. In overleg met het salesteam wordt gekeken naar een oplossing om te zorgen dat de levering conform opdracht wordt uitgevoerd. Is er binnen 5 dagen geen reclamatie ontvangen dan is het geleverde als volgens opdracht door de klant aanvaard.

2. Beschadigde artikel bij ontvangst

Reclamaties zijn geldig voor zover de verpakking van de zaken nog in de oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeert. Zijn artikelen bij aankomst waarneembaar beschadigd, dan stellen wij hiervoor de vervoerder aansprakelijk. Wij moeten dit binnen 24 uur na aflevering melding van doen, dus verzoeken u ons hiervan binnen dezelfde termijn op de hoogte te brengen.

3. Verkeerd besteld
Onder voorwaarden kunnen geleverde zaken worden teruggenomen met creditering van de verzonden factuur, mits de artikelen zich in oorspronkelijke staat en verpakking. De geleverde zaken worden retourgenomen tot 30dagen na leveringsdatum. Speciaal voor opdrachtgever bestelde zaken worden in geen geval retourgenomen.

4. Defect item
Heeft u een defect artikel en wilt u dit laten nakijken of reclameren onder garantie, dan dient u de retour aan te melden. Na ontvangst van het artikel wordt door de serviceafdeling gekeken of deze gerepareerd kan worden of onder garantie wordt vervangen.

4. Retournummer

Defecte of incorrect geleverde artikelen kunnen uitsluitend worden geretourneerd, na overleg met het salesteam. Een verzoek voor een retour kan via de website: https://www.innomotion.nl/retour of telefonisch (0315-257267). Je ontvangt vanuit het salesteam een retournummer, zodat de zending bekend is. Indien de zending niet is aangemeld, kan deze worden geweigerd.

5. Afhandeling

Na ontvangst van een retour wordt binnen 5 werkdagen door onze serviceafdeling beoordeeld of deze voldoet aan gestelde voorwaarden en ontvangt u een terugkoppeling over de afhandeling en eventuele compensatie of kosten.

 

Vragen en of opmerkingen over een bestelling of defect?

Neem contact op met sales@innomotion.eu of bel 0315-257267.