Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Zuinig, zuiniger, zuinigst… IE5- IP55 pompaandrijving

De meeste pompen gebruiken onnodig veel energie. Delta biedt met de MPD-serie, energie-efficiënte, intelligente watervoorziening en bedieningsgemak.

4-maands jaarkalender 2023!

Op veler verzoek zorgen we dat dit jaar onze kalender vanaf eind oktober beschikbaar is. Wil je dit jaar de Innomotion 4-maands jaarkalender voor 2023 ontvangen?  Klik hier om uw jaarkalender gratis te bestellen ! 

Speciaal bedrijfsuitje

15 jaar Innomotion is gevierd met een speciaal bedrijfsuitje voor het hele team met partners. Een zeer geslaagde zonnige dag met voor ieder wat wils!

Delta lanceert nieuwe DIN-rail voeding Force-GT

De serie voldoet aan diverse internationale veiligheidscertificeringen en aan de normen voor de zware industrie en halfgeleiders. Efficiënte, energiezuinige en vooral stabiele voedingen.

Innomotion 15 jaar “drive for automotion”

15 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en vooruit te kijken naar een voortvarende toekomst met een enthousiast team.

Delta goes Codesys

Delta lanceert in de komende maanden een nieuwe serie Motion Controllers en PLC’s die geprogrammeerd kunnen worden met Codesys software. Delta volgt hiermee de grote vraag in de markt naar een universele programmeertaal. Diverse leveranciers hebben zich hier inmiddels al bij aangesloten.

Delta lanceert nieuwe DIN-rail voeding Force-GT

De DIN-rail-voedingen zijn leverbaar in 230V en 400V uitvoering. Vermogens van 120W tot 960W en een spanning van 12V tot 48V, ultra-slank van formaat met hoog rendement. Ontwikkeld ter vermindering van energieverbruik. De voedingen kunnen worden gebruikt met bedrijfstemperatuur van -30°C tot 70°C over een breed bereik met een koude start van -40°C. Maximale belasting tot 60°C.

Door een beschermende coating zijn de voedingen geschikt voor toepassing in zware industriële omstandigheden. Vergeleken met de andere voedingen is de grote met 30% - 50% afgenomen. Hierdoor neemt de voeding nog minder ruimte in in de machine of kast. De Force-GT serie is betrouwbaar en voldoet aan de eisen voor geavanceerde machines met een hoge stabiliteit, zoals halfgeleiderapparatuur, geavanceerde productieapparatuur en robots. De serie voldoet aan diverse internationale veiligheidscertificeringen en aan de normen voor de zware industrie en halfgeleiders.


Delta lanceert nieuwe DIN-rail voeding Force-GT