Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Innomotion 15 jaar “drive for automotion”

15 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en vooruit te kijken naar een voortvarende toekomst met een enthousiast team.

Delta Servo ASDA-B3-serie

Het nieuwe B3 Servo systeem verbetert de productiviteit door hoge prestaties. En draagt bij aan een betere en veilige werking.

Energiebesparing met slimme producten

Door het huidige economisch klimaat en de wetgeving is het besparen van energie voor veel bedrijven topprioriteit. Verschillende producten verminderen het energieverbruik. 

Kennis is macht

Maak gebruik van tutorials en trainingen via 'Delta's Smart Manufacturing'- YouTube kanaal

Delta goes Codesys

Delta lanceert in de komende maanden een nieuwe serie Motion Controllers en PLC’s die geprogrammeerd kunnen worden met Codesys software. Delta volgt hiermee de grote vraag in de markt naar een universele programmeertaal. Diverse leveranciers hebben zich hier inmiddels al bij aangesloten.

Innomotion 15 jaar “drive for automotion”

Met een dikke frequentieregelaar onder de arm gaat Bert Lammers in juni 2007 de boer op. Samen met Eg Waaijman gelooft hij in de toegevoegde waarde van Delta producten in combinatie met goede support en het bieden van totaal oplossingen.

Nu 15 jaar later is Innomotion een gewaardeerde leverancier op het gebied van industriële automatisering. Diverse bedrijven van producenten, machine- en kastenbouwers tot software-engineers maken gebruik van de producten en engineers. Het enthousiasme van Bert is in 15 jaar tijd even groot gebleven en met Mark Berendsen in dienst sinds 2007 en mede-eigenaar sinds 2017 bouwt Innomotion gestaag door. De commerciële inslag van Bert, gecombineerd met de technische kennis van Mark zorgen voor gedegen bedrijfsvoering. Dit resulteert in belangrijke kernwaardes:

Dienstverlening
Van support tot berekeningen aan elke vraag van een (potentiële) klant wordt veel aandacht en zorg besteed. Een klant krijgt wat hij nodig heeft. Niet alleen “U vraagt wij draaien”. Vanaf de start van een project meedenken en ook een “Nee” verkopen indien er geen perfecte technische oplossing geboden kan worden.

Verantwoord Ondernemen
Kunnen we het in de regio halen, dan doen we dat. Winstoogmerk is niet leidend. Het juiste voor de klant, medewerker en maatschappij staat voorop.

Waardering
De waardering voor de medewerkers is groot. Bij veel beslissingen en keuzes wordt hun mening gevraagd en meegewogen. Werkomgeving en sfeer zijn belangrijk en daar wordt dan ook in geïnvesteerd.

Ontwikkeling
De ontwikkelingen in de wereld van de Industriele automatisering gaan hard. Innomotion betrekt een jongere generatie bij producten en werkprocessen door het aanbieden van afstudeerprojecten en leerwerkplekken. Op deze manier proberen we een nieuwe generatie enthousiast te maken voor de producten en dienstverlening van het bedrijf.

15 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en vooruit te kijken naar een voortvarende toekomst met een enthousiast team.
Innomotion 15 jaar “drive for automotion”