Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Nieuwe AX-3 motion controllers

Meer keuze om de uitvoering te kunnen kiezen met de beste prestatie/prijsverhouding voor uw specifieke toepassing. We lichten twee specifieke types uit:

Energie & geld besparen door het investeren in efficiënte elektromotoren

Vanaf 1 juli 2023 moeten productiebedrijven voldoen aan een EU-verordening over het gebruik van elektromotoren. Naast de kostenbesparing op energie is er fiscaal voordeel te bepalen als je deze energiebesparende maatregelen doorvoert.

Innomotion 15 jaar “drive for automotion”

15 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en vooruit te kijken naar een voortvarende toekomst met een enthousiast team.

Delta goes Codesys

Delta lanceert in de komende maanden een nieuwe serie Motion Controllers en PLC’s die geprogrammeerd kunnen worden met Codesys software. Delta volgt hiermee de grote vraag in de markt naar een universele programmeertaal. Diverse leveranciers hebben zich hier inmiddels al bij aangesloten.

Delta lanceert nieuwe DIN-rail voeding Force-GT

De DIN-rail-voedingen zijn leverbaar in 230V en 400V uitvoering. Vermogens van 120W tot 960W en een spanning van 12V tot 48V, ultra-slank van formaat met hoog rendement. Ontwikkeld ter vermindering van energieverbruik. De voedingen kunnen worden gebruikt met bedrijfstemperatuur van -30°C tot 70°C over een breed bereik met een koude start van -40°C. Maximale belasting tot 60°C.

Door een beschermende coating zijn de voedingen geschikt voor toepassing in zware industriële omstandigheden. Vergeleken met de andere voedingen is de grote met 30% - 50% afgenomen. Hierdoor neemt de voeding nog minder ruimte in in de machine of kast. De Force-GT serie is betrouwbaar en voldoet aan de eisen voor geavanceerde machines met een hoge stabiliteit, zoals halfgeleiderapparatuur, geavanceerde productieapparatuur en robots. De serie voldoet aan diverse internationale veiligheidscertificeringen en aan de normen voor de zware industrie en halfgeleiders.


Delta lanceert nieuwe DIN-rail voeding Force-GT