vrijdag 15 november 2019

Delta start bouw op Automotive Campus Helmond

Delta heeft in september een feestelijke start gemaakt met de bouw van een nieuw kantoor op de Automotive Campus in Helmond.

Helmond wordt de basis voor Delta's industriële automatiseringsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het nieuwe gebouw zal voldoen aan strenge milieu-ontwerpeisen. Delta zal er een Leadership in Energy and Environment Design (LEED) Gold-certificering voor aanvragen. Ca. 150 werknemers worden er gehuisvest en naar verwachting is het nieuwe gebouw in 2021 operationeel.Delta start bouw op Automotive Campus Helmond

"De aanwezigheid van Delta in Helmond zal nieuwe partnerships en samenwerkingsverbanden op gang brengen met andere bedrijven en instituten op of nabij de Automotive Campus of bijvoorbeeld de High-Tech Campus Eindhoven," zei Tim Lee, hoofd van Delta's Industrial Automation Business Group in EMEA. "De Campus biedt een omgeving met toonaangevende innovatie, dynamische infrastructuur en een breed scala aan talenten. De aanwezigheid van Delta te midden van de levendige Automotive Campus-gemeenschap biedt ons potentieel om nog sterker te groeien als leverancier van oplossingen in energie-efficiëntie."

Lees het originele artikel op de website van Delta.