Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Energie & geld besparen door het investeren in efficiënte elektromotoren

Vanaf 1 juli 2023 moeten productiebedrijven voldoen aan een EU-verordening over het gebruik van elektromotoren. Naast de kostenbesparing op energie is er fiscaal voordeel te bepalen als je deze energiebesparende maatregelen doorvoert.

Delta lanceert nieuwe DIN-rail voeding Force-GT

De serie voldoet aan diverse internationale veiligheidscertificeringen en aan de normen voor de zware industrie en halfgeleiders. Efficiënte, energiezuinige en vooral stabiele voedingen.

Zuinig, zuiniger, zuinigst… IE5- IP55 pompaandrijving

De meeste pompen gebruiken onnodig veel energie. Delta biedt met de MPD-serie, energie-efficiënte, intelligente watervoorziening en bedieningsgemak.

Innomotion 15 jaar “drive for automotion”

15 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en vooruit te kijken naar een voortvarende toekomst met een enthousiast team.

Delta goes Codesys

Delta lanceert in de komende maanden een nieuwe serie Motion Controllers en PLC’s die geprogrammeerd kunnen worden met Codesys software. Delta volgt hiermee de grote vraag in de markt naar een universele programmeertaal. Diverse leveranciers hebben zich hier inmiddels al bij aangesloten.

Delta goes Codesys

Delta lanceert in de komende maanden een nieuwe serie Motion Controllers en PLC’s die geprogrammeerd kunnen worden met Codesys software.
Delta volgt hiermee de grote vraag in de markt naar een universele programmeertaal. Diverse leveranciers hebben zich hier inmiddels bij aangesloten.
Deze programmeertaal wordt ook op de technische opleidingen in Nederland en Europa steeds meer onderwezen.   
Op dit moment worden bij Innomotion de eerste applicaties met de AX8-controller geprogrammeerd. De AX8-controller heeft Ethercat communicatie waarmee Servo Systemen kunnen worden aangestuurd .
Met de Advanced versie is ook Robot Kinematica te laden of zijn G-codes in te lezen.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!
Delta goes Codesys